pare_cuina

Fa pocs mesos que m’he jubilat i estic començant “una nova vida” en la qual vull aprofitar el meu temps en aquelles coses que no he pogut dur a terme, fins ara, per la manca de temps.
Una de les meves aficions ha estat sempre la cuina i tinc moltíssimes receptes escampades entre el meu cap, llibres, llibretes, fulls solts, fotocòpies, impressions d’internet, …etc.
Per exprés mandat dels meus fills vaig a intentar posar ordre a totes elles a través d’aquest blog per a la família …. i per a alguns amics.


Els meus referents en la cuina han estat dues persones: la meva mare i la meva dona. 

IMG_7057

La meva mare era fidel representant de la cuina de la postguerra i la tradicional, la cuina dels lents sofregits i les picades, en la qual res es tirava i tot s’aprofitava.
La meva dona, que abans de casar-nos no sabia fregir un ou, s’ha convertit en una extraordinària i “ràpida” cuinera que ha sabut adaptar la cuina tradicional a les tècniques actuals, estant sempre disposada a innovar.


Penso que … per deformació profesional m’he aficionat a la pastisseria, una part de la cuina en què són imprescindibles les mesures i la balança.

Sense presses, però sense pauses, començo aquest blog el Setembre del 2015.