ORIGEN: Basada en la recepta del blog “Mi tarta preferida“. Recepta fàcil i que agrada molt …

INGREDIENTS:
130 gr de mantega
3 ous XL
180 gr de sucre moré
8 gr de sucre avainillat (1 sobre)
100 gr de farina
230 gr de xocolata negra 70% cacau
80 gr de nous
Sal

PROCÉS:
.- En un bol fonem la mantega i la xocolata i es reserva. (Pot fer-se a l’bany maria o al microones).
.- En un altre bol posem els ous i els batem (a mà) lleugerament.
.- Afegim el sucre moré i el avainillat. Barregem fins que es dissolguin.
.- Tamisem la farina a sobre i afegim un pessic de sal.
.- Amb una espàtula, barregem amb moviments envoltants, fins massa homogènia.
.- Afegim les nous trossejades i amb la espétula els repartim en la massa.
.- Preescalfem el forn a 180 ºC amb calor baix i dalt.
.- Folrem amb paper de forn un motlle quadrat o rectangular. Per a aquesta quantitat motlle de 20/22 cm.
.- Posem la barreja en el motlle folrat i el repartim bé amb l’espàtula i donant-li lleugers cops sobre el taulell.

IMG_20200307_135234
.- El posem al forn 25 minuts a 180 ºC amb calor baix i dalt.
.- El traiem de forn i el deixem refredar en el motlle uns 5 minuts.

IMG_20200307_143126
.- El desmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta. Després d’una estona i encara en calent, retirem el paper.
.- Quan estigui fred, el tallem en porcions i el servim.