ORIGEN: Són els clàssics “coquitos“. Recepta molt senzilla, amb pocs ingredients, ideal per fer amb nens. Sense aromatitzar ja són bons però, pel meu gust, queden millor amb un toc de llimona o de vainilla.

INGREDIENTS: (Per a unes 20 unitats)
150 gr de coco ratllat
100 gr de sucre
1 ou
½ pela de llimona ratllada (o un sobre de sucre avainillat (8 gr))
Llet

PROCÉS:
.- En un recipient barregem el coco ratllat, el sucre i la pela de llimona ratllada.
.- Batem l’ou i l’incorporem a la barreja de sòlids.
.- Barregem fins obtenir una massa homogènia.
.- La deixem refredar 15 minuts a la nevera.
.- Preescalfem el forn a 180ºC amb calor baix i dalt.
.- Traiem la massa de la nevera i, si la massa està molt seca per donar-li forma , hi afegim una o dues cullerades de llet.
.- Formem petites boles que dipositem en una safata de forn coberta amb paper de forn.
.- Podem deixar-les en forma de boles premem la part superior de les boles formant petites muntanyetes.
.- Les coem al forn a 180ºC amb calor baix i dalt durant uns 15 minuts. Han de quedar lleugerament daurades.
.- Les deixem refredar sobre una reixeta.