ORIGEN: Recepta de NESTLÉ COCINA.

INGREDIENTS: (Per un motlle de pastís plà de 27 cm) Clipboard01
1 planxa rodona de pasta brisa fresca
400 gr de llet de coco (MERCADONA)
200 gr de xocolata negra 70% cacau
40 gr de coco ratllat

PROCÉS:
– Es preescalfa el forn a 200ºC
.- Es desenrotlla la pasta brisa i es col·loca en un motlle de pastís.
.- Apretem bé els laterals i es retalla la pasta sobrant.
.- Posem un paper de forn a sobre i omplim el motlle amb alguna llegum per fer pes. (Jo faig servir uns cigrons que tinc destinats a aquesta funció).

IMG_20200228_214842

.- La posem al forn a 200 º C, calor baix i dalt, 15 minuts.
.- La retirem del forn, retirem el paper de forn amb els cigrons,  i la tornem a posar al forn 5 minuts mes o fins que quedi daurada. Reservem.
.- Mentre es cou la massa, en un cassó escalfem la llet de coco.
.- Quan estigui calenta posem la xocolata trossejada i, passats dos minuts, barregem fins que quedi ben fosa.
.- Deixem refredar uns minuts i ho aboquem sobre la massa de pasta brisa ja cuita.
.- Ho refredem a la nevera un mínim de dues hores.
.- Abans de servirlo empolvorem la superfície amb coco ratllat.