0RIGEN: Varis internet.

INGREDIENTS:
Una base de pa de pessic

400 gr de nata per muntar (35% MG)
100 ml de llet
400 gr de xocolata (55% cacau)
6 clares d’ou pasteurizades (180 gr)
100 gr de sucre
5 fulles de gelatina
1 culleradeta d’aroma de vainilla
1 pessic de sal

150 gr de xocolata negre
Sucre llustre
Gers

PROCÉS: (Motlle desmuntable de 25 cm)
.- Folrem el fons del motlle amb paper vegetal i pintem la rodona interior amb oli i enganxem una tira d’acetat en tota la vora.
.- Posem la base de pastís en el fons i reservem.
.- Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua molt freda.
.- Fonem la xocolata al bany maria o al microones.
.- Escalfem la llet, amb una culleradeta d’aroma de vainilla, i diluïm en ella les fulles de gelatina escorregudes.
.- Barregem la mescla amb la xocolata fosa i deixem refredar.
.- Muntem la nata, amb la meitat de sucre. No ha de quedar muntada del tot. Reservem
.- Muntem les clares a punt de neu amb l’altra meitat de sucre i un pessic de sal. Reservem.
.- Quan la barreja de xocolata estigui tèbia la barregem amb la nata amb moviments envoltants.
.- Barregem les clares a punt de neu, amb moviments envoltants fins aconseguir una massa homogènia.
.- Bolquem la barreja en el motlle, allisem la superfície i deixem refredar a la nevera.
.- Decorem amb uns encenalls de xocolata: Fonem la xocolata al microones. Quan està ben fos la tirem sobre del marbre. Amb una espàtula l’estenem fins a deixar una capa prima. Esperem que es refredi: quan no s’enganxa al dit quan ho toques. Amb una espàtula arrosseguem les vores format els canonets i encenalls.
.- Traiem el motlle de la nevera. Desemmotllem i posem a sobre els encenalls de xocolata i els gerds, i empolsinem amb una mica de sucre llustre.

IMG-20180526-WA0021
34 aniversari d’en Gabi
Anuncis