ORIGEN: Varis internet. Hem agafat aquesta com a base.

INGREDIENTS: (Per sis racions)
3 ous
3 fulles de gelatina otes xoxcolata
75 gr d’aigua
Fulles de menta
60 gr de licor de menta (PIPERMINT)
175 gr de nata per muntar (35% MG)
50 gr de sucre
25 gr de sucre glaç
60 gr de gotes de xocolata (Mercadona)

PROCÉS: 
.- Submergim en aigua freda les fulles de gelatina.
.- En una paella posem els 50 gr de sucre i un rajolí d’aigua. Escalfem fins a aconseguir un caramel de color suau. Ho deixem refredar lleugerament.
.- També fem infusionar els 75 gr d’aigua amb un grapat de fulles de menta. Escalfem i deixem en repòs.
.- Mentre separem els rovells de les clares.
.- Posem els rovells en un bol i els remenem lleugerament. Li afegim el caramel molt poc a poc i sense deixar de remenar.
.- A aquesta barreja li afegim el licor de menta.
.- Colem la infusió de menta en calent i dissolem en ella els fulls de gelatina ja hidratats. La afegim a la barreja de rovells, caramel i licor.
.- Muntem la nata i la barregem amb la resta amb moviments envoltants.
.- Finalment, muntem les clares a punt de neu juntament amb el sucre glaç i les incorporem a la barreja amb moviments envoltants.
.- Quan haguem aconseguit una mousse homogènia, afegim les gotes de xocolata i barregem amb moviments suaus.
.- Posem la massa en una mànega pastissera i repartim en els recipients que anem a servir la mousse.
.- Decorem per sobre amb unes gotes de xocolata i unes fulles de menta.

 

Anuncis