ORIGEN: Varis internet. pero basicament la recepta del blog Quiero Cupcakes¡.
És un cheesecake molt fàcil i ràpid…

INGREDIENTS: Per un motlle de 25 cm.
BASE:
200 gr de galetes
100 gr de mantega

PASTIS:
625 gr de formatge cremós (tipus Philadelphia)
500 ml de nata per muntar (35% MG)
190 gr de sucre
6½ fulles de gelatina
La pela d’una llimona

COBERTURA:
300 gr de fruits vermells congelats  (MERCADONA) fv
150 gr de nabius frescos
2 cullerades de suc de llimona
70 gr de sucre
50 ml d’aigua
2 fulles de gelatina

PROCÉS:
.- Amb anterioritat posem a descongelar els fruits vermells barrejats amb el sucre i el suc de llimona. Ho deixem a la nevera.

BASE:  (Hem emprat un motlle desmuntable de 25 cm.)
.- Folrem el fons amb paper vegetal i pintem la rodona interior amb oli i enganxem una tira d’acetat en tota la vora.
.- En un robot de cuina triturem les galetes.
.- Sobre elles tirem la mantega fosa al microones.
.- Barregem bé i ho posem al fons del motlle.
.- Repartim bé, premem i allisem fins que ens quedi una capa homogènia.
.- Reservem a la nevera.

PASTIS:
.- Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda.
.- En un pot posem el formatge, la nata, el sucre i la pell de llimona.
.- Escalfem fins que el formatge es dissolgui totalment i no quedin grumolls. Ens ajudem d’un batedor manual.
.- Quan encara estigui calent afegim les fulles de gelatina ben escorregudes.
.- Barregem i deixem temperar la mescla.
.- Quan estigui freda la bolquem sobre del motlle amb base de galeta que teníem reservat a la nevera.
.- El guardem a la nevera un mínim de sis hores i millor d’un dia per l’altre.

COBERTURA:
.- Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda.
.- En un pot bolquem els fruits vermells macerats que teníem a la nevera.
.- Afegim els nabius frescos ben rentats.
.- Escalfem fins que comenci a bullir.
.- Afegim l’aigua i quan torni a bullir apaguem el foc.
.- Afegim les fulles de gelatina escorregudes.
.- Barregem i deixem temperar.
.- Traiem el cheesecake de la nevera i amb una cullera repartim per sobre el preparat de fruits vermells.
.- El posem a la nevera fins que qualli la gelatina i ja pot servir-se.

Motlle de 18 cm. (4/5 recepta)
nena71
Motlle 30 x 24 (recepta x 1,6)
Anuncis